Verkoopevent geannuleerd; Verkoop start online - The Hub - Centrum Nieuw West

Verkoopevent geannuleerd; Verkoop start online

13 maart 2020

Zoals je weet zijn er landelijk maatregelen afgekondigd om de virusuitbraak van corona in te dammen. Er mogen onder andere geen bijeenkomsten van meer dan 100 personen worden georganiseerd.
Dit betekent dat wij helaas het verkoopevent van The Hub op dinsdag 17 maart niet door kunnen laten gaan.

Alle informatie, waaronder de brochure, die tijdens het event beschikbaar zou komen, is vanaf dinsdag 17 maart om 17.00 uur wel online te vinden via www.thehub-centrumnieuwwest.nl. Ook is de makelaar dinsdag tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Als je echter de brochure toch in hardcopy wilt ontvangen, dan kun je deze vanaf woensdag 18 maart 8.30 uur bij Eefje Voogd Makelaardij ophalen.

De inschrijving sluit maandag 30 maart om 12.00 uur, dus je hebt twee weken de tijd om de brochure op te halen en/of vragen te stellen. Het adres van Eefje Voogd Makelaardij is Parnassusweg 201 in Amsterdam. Zij zijn telefonisch te bereiken op 020-3050560 of via de mail op info@eefjevoogd.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Als je niet de gelegenheid bent om de brochure zelf op te halen en je kunt hem niet downloaden van de website, kun je contact met de makelaar opnemen.

Wij betreuren het ook enorm dat deze maatregelen genomen dienen te worden. Wij gaan ervan uit dat je alsnog voldoende geïnformeerd zult zijn en een goede keuze voor jouw nieuwe appartement zult kunnen maken.

Delen: