Maak kennis met Parking Nieuw West en project MIX! - The Hub - Centrum Nieuw West

Maak kennis met Parking Nieuw West en project MIX!

24 januari 2021

In dit nieuwsblog vertelt makelaar Eefje Voogd over de unieke locatie van The Hub en de diversiteit van het Osdorpplein. Verder wordt de online informatiebijeenkomst van nieuwbouwproject MIX aangekondigd en vind je informatie over de laatste woningen van The Hub. Maak ook kennis met Parking Nieuw West!

Bekijk hier het filmpje waarin Eefje Voogd vertelt over de unieke locatie van The Hub en de diversiteit van het Osdorpplein.

Informatie bijeenkomst MIX op 28 januari a.s.

Het huidige stadsloket van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein in Amsterdam verhuist in 2022 naar The Hub. Op de plek van het huidige stadsloket ontwikkelt MRP het project MIX.

MRP organiseert op donderdag 28 januari 2021 van 19.30 tot 20.30 uur een online Zoom informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren ontwikkelaar MRP, de architect van de Architekten Cie. en de landschapsarchitect van Sant en Co het ontwerp en de planning voor de komende tijd. Het getoonde ontwerp is nog niet definitief en dient ook nog beoordeeld te worden door de gemeente Amsterdam.

De bijeenkomst kan helaas vanwege de coronamaatregelen niet fysiek plaatsvinden. Via de chatfunctie kun je tijdens de bijeenkomst vragen stellen.
Je kunt je inschrijven voor de informatiebijeenkomst door je aan te melden op de website via de button “aanmelden online event”. Je ontvangt 24 uur voor de bijeenkomst de Zoom link.

Parking Nieuw West

Maak kennis met Parking Nieuw West. Een frisse, nieuwe en beveiligde parkeergarage aan het Osdorpplein onder de JUMBO. Huur hier per direct een parkeerplek. Klik hier voor meer informatie of stel uw vragen per mail.

Tot ziens in Parking Nieuw West!

Nog 3 appartementen beschikbaar in The Hub

Duurt de start van de bouw van project MIX jou nog te lang? In project The Hub zijn nog 3 appartementen beschikbaar. De bouw van deze appartementen is gestart en de oplevering staat gepland aan het begin van het 2e kwartaal van 2022.

Bouwnummer 6 (Osdorpplein 954) is een 2-kamerappartement met groot terras gelegen op de eerste verdieping. Het woonoppervlakte van dit appartement bedraagt 67 m2. De vrij op naam prijs bedraagt 360.000 euro.

Bouwnummer 16 (Osdorpplein 964) is een 2-kamerappartement met loggia van 62 m2 gelegen op de tweede verdieping met een vrij op naam prijs van € 345.000,–.

Bouwnummer 27 (Osdorpplein 975) is een 2-kamerhoekappartement met een woonoppervlakte van 63 m2 op de derde verdieping. Door de hoekligging biedt deze woning een prachtig uitzicht op het centraal gelegen Lammetjesplein. De vrij op naam prijs van bouwnummer 27 is 342.500 euro.

Als je geïnteresseerd bent in één van deze appartementen, neem dan contact op met makelaar Eefje Voogd.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam The Hub

 

Delen: