- The Hub - Centrum Nieuw West

Happy Holidays

24 december 2021

In deze nieuwsbrief informeren we je graag over de laatste bouwontwikkelingen van The Hub en het volgende nieuwbouwproject MIX Amsterdam.

MRP wenst iedereen mooie feestdagen en een gezond en gelukkig 2022 toe!

BOUWUPDATE THE HUB

De afbouwwerkzaamheden van het nieuwe stadsdeelkantoor zijn gestart en de bovenste verdieping van The Hub is bereikt! Ook aan de andere bouwdelen wordt hard gewerkt. Wij kijken terug naar een jaar waarin we ondanks de coronamaatregelen goed door hebben kunnen bouwen.

Het jaar 2022 is het jaar van de oplevering waar we met zijn allen naar uitkijken!

 

WONEN EN ONDERNEMEN IN MIX AMSTERDAM

Wil je ook wonen in het gezellige en diverse Osdorpplein in Amsterdam? Schrijf je dan in voor het volgende nieuwbouwproject van MRP,  MIX Amsterdam tegenover project The Hub. Het project komt op de plek van het huidige stadsloket aan het Osdorpplein, dat in 2022 zal verhuizen naar de nieuwe locatie aan de overkant bij The Hub.

In MIX Amsterdam komen 528 appartementen, verdeeld over zes gebouwen met een grote semi-openbare binnentuin. Er komen verschillende faciliteiten zoals het Verhalenhuis met de Openbare Bibliotheek, bioscoop Oxville cinema, El Hizjra centrum voor literatuur & Arabische kunst en radiozender FunX.

Wil jij hier wonen of als ondernemer een eigen winkel of restaurant openen op het Osdorpplein? Meld je via het contactformulier aan voor de nieuwsbrief. Klik hier en lees meer.

 

 

Delen: