Geslaagd kopersevenement en video-impressie start bouw - The Hub - Centrum Nieuw West

Geslaagd kopersevenement en video-impressie start bouw

30 november 2020

De start bouw van The Hub is afgelopen donderdag digitaal feestelijk gevierd. Tijdens het zoomevenement ontmoetten kopers elkaar en maakten ze via deze video kennis met het projectteam.

Met Paul Trip (algemeen directeur MRP Development) en Ronald Mauer (lid van het dagelijks bestuur van het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West) vierden we het slaan van de eerste paal. Voorafgaand ontvingen de kopers een Meet The Hub feestpakket om samen te proosten op de start bouw.

Op dit moment vinden de heiwerkzaamheden voor de 37 appartementen plaats. De oplevering van de appartementen staat begin tweede kwartaal van 2022 gepland.

Momenteel zijn er nog twee appartementen in The Hub nog beschikbaar. 
Bouwnummer 16 (Osdorpplein 964) is een 2-kamerappartement van 62m2 gelegen op de tweede verdieping met een vrij op naam prijs van 345.000 euro.

Bouwnummer 27 (Osdorpplein 975) is een 2-kamerhoekappartement met een woonoppervlakte van 63 m2 op de derde verdieping. Door de hoekligging biedt deze woning een prachtig uitzicht op het centraal gelegen Lammetjesplein. De vrij op naam prijs van bouwnummer 27 is 342.500 euro.

Bij interesse in een van deze appartementen, kun je contact opnemen met makelaar Eefje Voogd.

Delen: