Bouw The Hub gestart! - The Hub - Centrum Nieuw West

Bouw The Hub gestart!

4 november 2020

Afgelopen vrijdag is er gestart met de bouw van project The Hub. Er wordt eerst geheid op de plek waar in de toekomst het nieuwe stadsdeelkantoor van de Gemeente Amsterdam wordt gerealiseerd. Op korte termijn zullen ook de palen voor de 37 appartementen worden geheid. De oplevering van deze appartementen staat gepland aan het begin van het tweede kwartaal van 2022.

Inmiddels zijn bijna alle appartementen verkocht. Op dit moment zijn de bouwnummers 18 en 27 nog beschikbaar.
Bouwnummer 18 en 27 zijn beide 2-kamerhoekappartementen met loggia en een woonoppervlakte van 63 m2. Door de hoekligging heb je straks prachtig uitzicht op het centraal gelegen Lammetjesplein op het Osdorpplein.

De vrij op naam prijs van bouwnummer 18 is € 337.500,– en van bouwnummer 27 is € 342.500,–.

Als je hiervoor interesse hebt, vul het inschrijfformulier in. De makelaar neemt dan contact met je op.

Denk mee over het nieuwe Osdorpplein!
Het Osdorpplein vernieuwt en groeit uit tot het hart van stadsdeel Nieuw-West aan de Sloterplas. Er komen meer woningen, winkels, horeca en vrijetijdsvoorzieningen. Een van de plannen is een nieuw gebouw voor theater de Meervaart aan de zuidwestoever in de Sloterplas. De gemeente hoort graag jouw mening en ideeën over de nieuwe plannen.

Een bioscoop, een nieuw theater, meer woningen en groen? Wat vind je belangrijk voor het nieuwe Osdorpplein en de omgeving? Denk mee! Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het invullen van de online enquête (invullen kan tot en met maandag 9 november 2020) of neem deel aan de digitale bijeenkomst op donderdag 12 november van 19.00 tot 20.30 uur. Iedereen kan meedoen, er is geen inlog nodig.

Voor meer informatie over deze digitale bijeenkomst kun je terecht op website van gemeente Amsterdam.

Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust met Eefje Voogd makelaardij op 020 – 30 50 560.

Delen: