APPARTEMENTEN THE HUB SCHIETEN OMHOOG - The Hub - Centrum Nieuw West

APPARTEMENTEN THE HUB SCHIETEN OMHOOG

17 november 2021

Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van de 37 koopappartementen van The Hub. Naar verwachting wordt in het eerste kwartaal van 2022 de bovenste verdieping bereikt. Het nieuwe stadsloket zal binnenkort worden overgedragen aan de gemeente Amsterdam om te starten met de afbouw en inrichting. Ook de 40 huurwoningen en 16 sociale huurwoningen van Woonzorg zijn nu volop in aanbouw.

 

COLOR THE CITY AMSTERDAM

Het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West gaat van grijs naar kleurrijk met Color the City. Bekijk de video en ervaar het zelf. Er wordt gebouwd aan een bruisend nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en uitgaan is. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeervoorzieningen.

Vanaf de oever van de Sloterplas en op het Osdorpplein lopen kleurrijke patronen en vormen, die het gebied samen verbinden. Verbinding tussen de mensen en vernieuwing van het gebied zijn twee belangrijke thema’s en die symboliek is meegenomen in het ontwerp.

Op het Osdorpplein zijn kleurrijke eilanden aangebracht van waaruit patronen het gebied in trekken. In ieder patroon is iets anders te ontdekken. Vanaf het Stadsloket loop je via de gekleurde voetgangerssluis naar Parking Nieuw West. Zo is er in het “Kalverstraatje” een patroon aangebracht van bloemen die in elkaar verstrengeld zijn. Vanuit een gezamenlijke kracht komen de losse bloemknoppen tot bloei. Richting het plein van de Westmarket zijn er diverse ruitjes op de te vinden, die als ware diamanten vormen tot een regenboog. De unieke eigenschappen van talenten in Amsterdam Nieuw-West verenigen zich hier in een prachtige, diverse samenstelling.

 

WONEN, ONDERNEMEN EN GENIETEN IN MIX AMSTERDAM

Tegenover project The Hub wordt het nieuwbouwproject MIX Amsterdam ontwikkeld. Het huidige stadsloket aan het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West zal in 2022 verhuizen naar de nieuwe locatie aan de overkant bij The Hub. Er wordt op dit moment gebouwd aan het nieuwe stadsloket, de huurappartementen van Woonzorg en de 37 koopappartementen van The Hub. De appartementen van The Hub zijn inmiddels volledig uitverkocht.

In MIX Amsterdam komen 528 appartementen, verdeeld over zes gebouwen met een grote semi-openbare binnentuin aan de zuidkant. Er komen verschillende faciliteiten zoals het Verhalenhuis met de Openbare Bibliotheek, bioscoop Oxville cinema, El Hizjra centrum voor literatuur & Arabische kunst en radiozender FunX. De start verkoop van deze appartementen is naar verwachting begin 2022.

Wil jij als ondernemer een eigen winkel of restaurant openen op het Osdorpplein? Meld je via het contactformulier aan voor de nieuwsbrief. In MIX Amsterdam zijn verschillende commerciële units te huur. De eerste fase (The Hub) wordt in Q2/Q3 2022 opgeleverd. Deels zijn deze ruimtes al opgeleverd zoals Parking Nieuw West en de Jumbo Osdorpplein. Voor meer informatie, kijk dan verder op MIX Ondernemen en neem bij vragen contact op met de makelaar via info@mix-amsterdam.nl of bel naar +31 20 540 55 55.

Delen: